FORGOT YOUR DETAILS?

Over ons

Welkom bij Sporting Almere, de jongste en leukste voetbalclub van Almere 

een

…..De tijd dat de slager, bakker en groenteman uit hetzelfde dorp samen bardiensten draaien, leider en de trainer van een team zijn en zelf in het eerste elftal spelen en met volle overgave de vereniging besturen bestaat niet meer. Een moderne vereniging kan al lang niet meer bouwen op dit soort aspecten en leden, belanghebbenden en vrijwilligers verwachten steeds meer van hun club. De vraag dient zich dan ook aan hoe een excellerende voetbalvereniging als Sporting Almere er in toekomst uit moet gaan zien en daar willen we het in dit beleidsplan over hebben. Onze club heeft een duidelijke visie als het gaat om voetbal, wat we als club willen bereiken en hoe maar ook over de rol die de leden daarin moeten spelen…..
 Sporting Almere wil de aankomende jaren vooral inzetten op kwaliteit. De eerste jaren is hiervoor een goede basis gelegd en de resultaten zijn nauwkeurig bestudeerd en met de bestuurders en afdelingen besproken. Wij willen een laagdrempelige vereniging blijven maar ook investeren in kwaliteit in de breedte. We hebben daarvoor onder meer een hoofd jeugdopleiding aangesteld, een technische voetbal commissie ingericht en een samenwerking gestart met Voetbalcity. Een nieuw aangesteld managementteam dient ervoor te zorgen dat het beleid verder ontwikkeld, geïmplementeerd en opgevolgd wordt zodat we de kwaliteit ook daadwerkelijk kunnen verbeteren.
Wij willen een vereniging zijn van- én voor iedereen. Een vereniging waar iedereen bij wil horen. Toegankelijk, met een duidelijke ambitie en met de koers op kwaliteit.

 

TOP