Contact

Sporting Almere
Competitieweg 22
1318 EA Almere
036 – 525 16 42 
(alleen op wedstrijd-en trainingsdagen, dus niet op vrijdag)

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u graag gebeld worden, vul dan onderstaand contactformulier in. Wij streven ernaar u binnen 1 week te beantwoorden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht


View Larger Map

Programma en standen

Data service
De KNVB stelt via dataservice een aparte internet pagina beschikbaar waar u de standen, uitslagen en het wedstrijdprogramma kunt vinden. Klik op de banner hier boven om direct naar deze pagina te gaan.

Sportpaleis – Sport 2000

sportpaleisSportpaleis is al sedert 1926 actief als gerenommeerde sportspeciaalzaak. Filialen van ons vindt je in Amsterdam & Almere. Zowel de actieve als recreatieve sporter slaagt bij ons. Sportpaleis is aangesloten bij de internationale inkooporganisatie: SPORT 2000. Onlangs is Sportpaleis nog uitgeroepen tot "BESTE SPORT 2000" van Nederland.

Heldoorn Eggels notarissen

Heldoorn Eggels netwerk notarissen staat voor een persoonlijke en duidelijke dienstverlening. Alle medewerkers zetten zich dagelijks in voor de belangen van onze klanten. We zijn gedreven, uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het notarieel -en fiscaal recht en nemen graag de tijd om de zaken goed door te spreken. Bij Heldoorn Eggels netwerk notarissen wordt u vlot en vriendelijk geholpen tegen scherpe tarieven. Onze klanten voelen zich bij ons op hun gemak. En zo hoort dat ook.

VoetbalCity

VoetBalCity VoetbalCity organiseert voetbalfun activiteiten met haar voetbalsteden en vanaf begin 2011 zijn wij tevens begonnen met het presenteren van de voetbalquiz. Vanaf september 2011 zijn wij ook met ons scholingsprogramma begonnen. De intentie is om de verenigingen te ondersteunen vanuit het hart van de vereninging. Naast de interne voetbalschool zullen wij dan ook train de trainer en coach de coach aanbieden. Wij willen graag de jeugdopleiding van uw vereniging ondersteunen en verbeteren.

Managementboek

logo-op-wit   Managementboek is uw online leverancier van boeken, E-books, events, audio, spellen en boekblogs. Indien u via de site van Sporting Almere een artikel besteld ontvangt de club daarvoor een bijdrage. Klik op de banner hier boven om direct naar deze pagina te gaan.

Redactioneel

Deze website wordt verzorgd door onze webmaster en de voorzitter van de club. Mocht u vragen, opmerkingen of ideeën hebben voor verbeteringen aan de website dan kunt u zich tot een van hen richten. Mocht u een artikel willen publiceren, een wedstrijdverslag willen plaatsen of hebt u gewoon een leuke foto van uw team gemaakt, stuurt u deze dan naar webmaster@sportingalmere.nl Wij zullen uw inzending dan zo spoedig mogelijk plaatsen.