Sporting presenteert haar plannen voor 2019-2022

Tijdens de jaarvergadering op 28 Februari zijn de plannen van de club om in te gaan zetten op resultaat en kwaliteit met veel enthousiasme door de leden ontvangen. Naast de resultaten van het seizoen 2017-2018 nam het bestuur ruimschoots de tijd om de plannen uit te leggen. Hierbij werd na een korte blik in het verleden vooral naar de toekomst gekeken. De club wil alle teams binnen drie seizoenen op het hoogst mogelijke niveau hebben en gaat daarvoor fors investeren in de opleiding en begeleiding van haar trainers en kaderleden. Doel moet zijn om alle jeugdteams uit laten komen op het hoogste niveau dat binnen hun capaciteiten past, en gedurende het seizoen de trainingen en begeleiding daar op af te stemmen. Ook voor haar zondag selectie zijn de ambities opnieuw uitgesproken, de club wil zo snel mogelijk promoveren naar minimaal de 3e maar liefst de 2e klasse. Het contract met hoofdtrainer Sandor Augustijn werd dan ook recent met een seizoen verlengd, de staf van de selectie wordt op dit moment samengesteld en gesprekken met potentiële spelers zijn inmiddels gestart. Om haar ambities waar te maken blijft Sporting gebruik maken van haar relatie met de KNVB en Almere City, maar is ook Rene Koster van Football Talent aangetrokken als nieuwe partner. Naast het verzorgen van de KNVB cursussen zal Rene de club adviseren omtrent de verdere professionalisering van haar voetbalorganisatie en met zijn bedrijf Football Talent de leden extra diensten gaan aanbieden op voetbalgebied. Ook de samenwerking met hoofdsponsor Sport2000 is aanzienlijk uitgebreid, Adidas zal het huismerk blijven en ook Heldoorn-Eggels Notarissen blijft onlosmakelijk verbonden aan de club. Het verslag van de jaarvergadering zal in de komende week worden gepubliceerd en natuurlijk zullen wij u daarna via de website, social media en onze vrijwilligers uitgebreid blijven informeren over het vervolg van deze geweldige ontwikkelingen.