Sporting verlengd contract met Sport2000 en Heldoorn Eggels

Sporting Almere heeft de samenwerking met haar twee hoofdsponsoren onlangs verlengd.  Meer dan genoeg reden dan ook om onder het genot vaneen hapje en drankje kort terug te blikken op het afgelopen seizoen en aansluitend de nieuwe overeenkomst te tekenen. Zowel Jack Laan als John en Denise zijn sinds het eerste uur betrokken bij Sporting Almere en hebben onze club in de afgelopen acht jaar door dik en dun gesteund. De bijzonder prettige relatie, maar ook de plannen van Sporting voor de komende drie jaar hebben er toe geleidt dat de overeenkomst voor de duur van vier jaar is afgesloten. Het bestuur van Sporting Almere wil zowel Sport 2000 als Heldoorn Eggels dan ook enorm danken voor het getoonde vertrouwen, en wij zien uit naar een bijzonder succesvolle ( verdere ) samenwerking
Over Sport 2000 Sportpaleis:
Sport 2000 Sportpaleis is dé sportspeciaalzaak van Flevoland! Met maar liefst 1100 m² direct onder de Hudson’s Bay in het winkelcentrum Citymall Almere bieden zij een ruime keuze aan sportartikelen van alle grote sportmerken. Onze ervaren verkopers staan 7 dagen per week voor je klaar om je vrijblijvend te adviseren op het gebied van sportschoenen, sportkleding en sportaccessoires. Met ruime parkeergelegenheid in de Hospitaalgarage zijn wij makkelijk te bereiken met de auto. 

Over Heldoorn Eggels:

Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen staat voor een persoonlijke en duidelijke dienstverlening. Alle medewerkers zetten zich dagelijks in voor de belangen van onze klanten. We zijn gedreven, uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het notarieel- en fiscaal recht en nemen graag de tijd om de zaken goed door te spreken. Bij Heldoorn Eggels Netwerk Notarissen wordt u vlot en vriendelijk geholpen tegen scherpe tarieven. Onze klanten voelen zich bij ons op hun gemak. En zo hoort dat ook.