Holland Cup 2020 gaat niet door

Beste leden, spelers, trainers, vrijwilligers en overige betrokkenen van Sporting Almere. Vandaag heeft de Euro Sportring, de overkoepelende organisatie van de Holland Cup helaas moeten besluiten dat het toernooi dit jaar geen doorgang kan vinden. De ontwikkelingen rond het Corona-virus vormen een te groot gezondheidsrisico voor de deelnemende clubs, hun leden en de leveranciers. Deze situatie zal de komende periode zeker niet verbeteren en het is dan ook niet langer verantwoord om het toernooi dit seizoen door te laten gaan. Wij hopen op uw begrip voor deze lastige, maar noodzakelijke beslissing. Als coördinator van de Holland Cup en mede namens het bestuur van Sporting Almere wil ik graag iedereen bedanken die zich heeft ingezet- of beschikbaar heeft gesteld als vrijwilliger voor dit evenement. Laten wij hopen dat de situatie zich snel verbeterd en wij daarna weer zo snel mogelijk alle voetbalactiviteiten kunnen hervatten.

Met sportieve groet – Arno van As – Coordinator Holland Cup  –  Sporting Almere. – sporting@hollandcupalmere.nl