Let op – volgende week presentatieavonden jeugdopleiding !

Omdat wij onze informatie avonden niet bij Sporting Almere kunnen houden hebben we er voor gekozen om een tweetal informatie videos te maken en op 30 Maart, 1 April en 3 April om 19.30 ’s avonds via Facebook een online presentatie te geven van ons nieuwe opleidingsprogramma. Wij nodigen iedereen dan ook uit om de videos in dit bericht te bekijken en op een van de drie avonden aan te melden bij de Facebook pagina van Football Talent. In de bijgesloten video gaat Peter van Eijk, Voorzitter van Sporting Almere kort in op de huidige situatie en geeft hij aan wat de stand van zaken is met betrekking tot de verdere opstart van de nieuwe jeugdopleiding. In de flyer die eerder vandaag op social media is verspreid vindt je meer informatie over informatieavonden en licht onze partner en vriend Rene Koster alvast een tipje van de sluier over het nieuwe opleidingsprogramma. Ben je geinteresseerd om volgend jaar deel uit te maken van onze nieuwe jeugdopleiding of het nieuwe trainingsprogramma van de jeugd in de breedte, zorg dan dat je op een van de informatieavonden afstemt op de Facebook pagina van Football Talent of stel je vragen aan r.koster@foottballtalent.nl of pvaneijk@kpnmail.nl – Wij hopen jullie allemaal snel weer te zien !