Vanaf 29 April gaan de trainingen weer beginnen.

Vanaf 29 April is het weer zo ver, dan mag de jeugd tot en met 18 jaar de voetbaltrainingen weer hervatten. Daar zijn we als club natuurlijk enorm blij mee, niet in de eerste plaats omdat dit betekent dat we belangrijke stappen vooruit maken in het bestrijden van het Corona virus. Daarnaast vinden we het natuurlijk vooral erg fijn voor de jeugd die na lange tijd eindelijke weer in beweging gaat komen. 

Let op, het Coronavirus is nog niet verslagen. Dat betekent dat niet iedereen mag beginnen, er door de jeugdteams op een andere manier getraind zal worden en ook op een ander tijdstip dan dat u gewend bent. Ook gelden er een aantal belangrijke voorwaarden waaraan voldaan moet worden en zijn er een belangrijk aantal tips die we u mee willen geven. Alleen waneer deze strikt opgevolgd worden kunnen we het virus met elkaar bestrijden.

Allereerst treft u hierbij dan ook het nieuwe trainingsschema dat zal gelden zolang de Corona maatregelen van kracht zijn. Van maandag tot en met vrijdag zullen de trainingen bestaan uit een circuit training met diverse oefeningen voor de jongste jeugd en een aantal individuele oefenvormen voor de oudere jeugd. Op zaterdag zullen de trainingen voor de jongste jeugd uit interne partijspelletjes bestaan.

In de tweede bijlage treft u het protocol dat zal gaan gelden voor de duur dat de Corona maatregelen van kracht zijn. Hierin wordt zo helder mogelijk aangegeven wie er gaan trainen en wanneer, welke voorwaarden daarbij gelden en geven we u tenslotte een aantal praktische tips mee ter voorbereiding. Lees dit protocol en vraag bij twijfel om nadere uitleg, er zal vanuit de club streng worden toegezien op een strikte naleving.

Natuurlijk zijn er kinderen die geen lid zijn van een club of waarvan de club heeft besloten nog niet te gaan trainen. Wij zouden het erg jammer vinden als deze kinderen niet in beweging kunnen komen, en wij hebben dan ook besloten dat ook kinderen die geen lid zijn welkom zijn op deze trainingen. Heb je dan ook een buurjongen- buurmeisje, vriendje of klasgenootje dat graag mee wil doen dan is die van harte welkom.

Afsluitend willen wij iedereen heel veel plezier wensen bij het hervatten van de training en gaan we er op voorhand van uit dat zowel de kinderen als de volwassenen zich net zo correct zullen gedragen als in de afgelopen zes weken, alleen dan kunnen wij de trainingen op een voor de kinderen leuke manier kunnen gaan vervolgen. Mocht u naar aanleiding van deze publicatie nog vragen hebben dan kunt u deze stellen via info@sportingalmere.nl