• Ter nagedachtenis aan Edwin Tak

  Zaterdag 9 september ’23 zal altijd een bijzondere dag blijven in het bestaan van Sporting Almere.

  Het is voor onze vereniging bijzonder, omdat we sinds lange tijd weer een vol wedstrijdprogramma hebben, waarbij alle velden bezet zijn met wedstrijden, met een thuis debuut van ons eerste Elftal, de senioren zaterdag 1. Een mijlpaal voor onze club, waar we met het bestuur en onze waardevolle vrijwilligers hard voor hebben gewerkt. Deze dag had een feest moeten zijn, maar door het overlijden van onze Edwin Tak, heeft deze dag een bijzondere wending gekregen.

  Het is een mooie dag van respect geworden, waarbij een ieder op zijn eigen wijze Edwin hebben kunnen gedenken, mooie verhalen kunnen ophalen, ongeloof en verbazing uiten op een respectvolle wijze. Het bestuur van Sporting Almere is trots op haar leden en bezoekers, die daar op een mooie manier aan hebben meegewerkt.

  Alle wedstrijden gingen vooraf met een minuut stilte en een applaus aan Edwin, voor alles wat hij voor de Sporting Almere heeft betekend.

  Na de minuut stilte heeft het bestuur Edwin Tak postuum benoemd tot Erelid van Sporting Almere, beide zoons van Edwin, Daryl en Leroy hebben de lijst met een sporting Almere Shirt waarop dit vermeld staat een mooie plaats gegeven in de Kantine vlakbij Edwin zijn vertrouwde plaats, waarbij hij alles kon overzien. Onderstaand een collage over de gehele dag.

   

  Tot slot wensen wij Daryl, Leroy en iedereen die Edwin lief heeft veel sterkte met de verwerking van dit groot verlies.

   Bestuur Sporting Almere

   

    

   

    

   

    

   

    

   

rfwbs-slide