• We hebben moeten constateren dat nog niet iedereen de (volledige) contributie heeft betaald.
  Voor een aantal leden wordt deze week nog de tweede termijnfactuur verstuurd.
   
  Leden die hun contributie nog niet (volledig) hebben betaald, krijgen alsnog de mogelijkheid dit z.s.m. te doen, het contributiebedrag moet uiterlijk vóór 31 december 2022 op de bankrekening van Sporting Almere staan NL94 ABNA 0509 9760 77 t.n.v. Sporting Almere
   
  Zorg ervoor dat de contributie op tijd betaald is. Niet betalen is niet spelen!
   
  Voor meer informatie over contributie aanschrijving/herinnering, betalingsregeling en eventuele betalingsachterstand kunnen de leden z.s.m. contact opnemen met de Financiële administratie, e-mail: Penningmeester@sportingalmere.nl. Dit geld ook als je van mening bent geen factuur te hebben ontvangen. Tevens verwijzen wij naar de algemene voorwaarden op onze website door op deze link te klikken https://www.sportingalmere.nl/algemene-voorwaarden.
   
  Leden die hun contributie op 31 december 2022 nog niet betaald hebben, worden uitgesloten voor deelname aan wedstrijden en trainingen waarbij hun (digitale) spelerspas geblokkeerd zal worden. De trainers van de teams zullen we dan informeren, dat deze leden pas welkom zijn als de volledige betaling is ontvangen.
   
  Je bent lid van een voetbalvereniging en neemt deel aan trainingen en wedstrijden. Je weet dus dat je hiervoor contributie moet betalen. Kom gewoon op tijd jouw verplichtingen na, en voorkom voor jezelf vervelende situaties! Het is vervelend voor jou maar ook voor jouw team als je niet mag spelen, omdat de contributie zonder opgaaf van reden bij de administratie, door jou of je ouder(s) niet is voldaan. Maar waarom zou je het zover laten komen?
  Je team rekent op je!
   
  Voorkom teleurstellingen en betaal tijdig de contributie!
   
  Het bestuur Sporting Almere

  Met sportieve groeten,

  Penningmeester Sporting Almere

rfwbs-slide