• Beste spelers ouders, verzorgers en geïnteresseerde,

  Het seizoen zit er alweer een tijdje op, op dit moment genieten velen van een welverdiende vakantie.

  Het bestuur de coördinatoren en commissie technische zaken zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

  In deze nieuwsbrief willen wij jullie over de voortgang informeren.

  Start nieuwe seizoen en team indelingen

  Op de eerste plaats willen wij alle nieuwe leden van harte welkom heten en willen samen met onze huidige leden er een mooi en sportief seizoen van maken.

  In je mail ontvang je uiterlijk begin volgende week de voorlopige teamindeling Wij spreken altijd over een voorlopige indeling, bij aanvang van het seizoen willen we nog kijken of iedereen op een juiste wijze en niveau is ingedeeld. De indelingen zullen definitief zijn bij aanvang van de competitie. 

  De eerste trainingen zullen starten voor de selectie op 15 augustus en voor de recreatie op 23 augustus, het trainingsschema kunt u vanaf tweede week augustus vinden op onze volledig vernieuwde website www.sportingalmere.nl  De start van de competitie is voor de niet selectieteams het weekend van 24 en 25 september, selectieteams beginnen mogelijk al begin september. Informatie volgt dan via de coördinator/ trainer.

  Verder zullen er lopende het jaar diverse voetbalactiviteiten worden georganiseerd, dit zullen wij doen in samenwerking met onze samenwerkingspartner STDG van voormalig profvoetballer Chedric Seedorf Informatie volgt

  Ben je nog geen lid maar wil je wel voetballen bij Sporting Almere schrijf je dan nu in we hebben nog plaats in alle leeftijdscategorieën.

  https://www.sportingalmere.nl/inschrijven

  https://www.sportingalmere.nl/contributie

  Contributie

  In onze eerdere nieuwsbrief hebben we aangegeven dat de eerste factuur in juli verzonden zou worden, dit loopt helaas door koppelingen me sportlink enige vertraging op en hopen deze uiterlijk half augustus verstuurd te hebben.

  Kledingpakket/ Nieuwe clubkleuren

  Zoals bij de informatieavond van april jl. en in onze eerdere nieuwsbrief aangegeven starten we het nieuwe voetbalseizoen met een nieuwe kledinglijn. Deze is te koop bij het sportpaleis, de huidige leden krijgen zoals eerder aangegeven het voetbalshirt gratis, het broekje en de kousen dienen zelf aangeschaft te worden. Het kleding pakket is vanaf 22 augustus beschikbaar In de winkel van het Sportpaleis De Corridor 6 in Almere Stad Vanaf de start van de competitie is ieder verplicht de nieuwe kleding in zijn bezit te hebben. Op de website (onder de nieuwsbrief) kunnen jullie een kijkje nemen naar de nieuwe kledinglijn.

  Sportparkrenovatie

  Ons complete sportpark zal volledig worden gerenoveerd, hiervan zullen we enige overlast van ondervinden door het niet beschikbaar zijn van velden.

  Op dit moment zijn we met de gemeente in gesprek hoe we tijdens de renovatie onze teams goed kunnen faciliteren. De reden van de late start van de renovatie is dat de materialen door de diverse wereldwijde problemen beperkt beschikbaar zijn. Sporting Almere heeft inmiddels wel de bevestiging dat het alle materialen besteld zijn en geleverd gaat worden. Wij zijn daarover zeer verheugd en gaan ervan uit dat we de overlast zoveel als mogelijk kunnen beperken. Het trainingsschema komt zoals eerder gezegd tweede week van augustus beschikbaar. Op de website kunt je binnenkort een tekening vinden hoe het uiteindelijk gaat worden.

  Scheidsrechterscommissie

  Nieuw is dat we komend seizoen gaan starten met een scheidsrechterscommissie, we hebben 2 ervaren enthousiaste scheidrechters gevonden die een scheidsrechters opleiding gaan faciliteren. Het hebben van een scheidsrechterscommissie is 1, maar dit betekend nog niet dat wij al voldoende scheidsrechters hebben, hiervoor hebben we U als ouder of jou als bovenbouw/ senior speler/ster voor nodig. Voor het fluiten van een wedstrijd hebben wij een vrijwilligers vergoeding beschikbaar. Wil je je beschikbaar stellen meld je dan aan bij scheidsrechterscommissie@sportingalmere.nl 

  Trainers gezocht!

  Elk team verdiend een trainer daarom zijn wij nog opzoek naar een aantal trainers in onze onderbouw en een selectietrainer in de bovenbouw.

  Vind jij het leuk om training te geven en een team te begeleiden tegen een passende vergoeding meld je dan aan via tz@sportingalmere.nl.

  Wij zullen je vanuit de club faciliteren met kennisavonden gericht op trainingen en coaching.

  Sponsorcommissie

  We zijn verheugd dat we beschikken over een sponsorcommissie, vanuit ons bestuur is Tom Kokkeler samen met Danielle Andriesma (zij heeft een zoon spelen in de JO13) en Raza Shah  (heeft een zoon spelen in de JO11) Wij wensen beiden veel succes en heten ze van harte welkom bij onze club!

  Uiteraard kunnen we alle hulp gebruiken, mocht je iemand weten die mogelijk onze voetbalclub wil sponsoren of een team zou willen sponsoren of zelf een ander idee heeft dan gaat onze sponsorcommissie graag in gesprek. Zij zijn te bereiken via  sponsorcommissie@sportingalmere.nl 

  Walking footbal met link

  Walking football bij Sporting Almere 50+

  In de gemeentes rondom Almere wordt "walking football" al omarmd, tijd om dat ook in Almere te doen! Het gewone potje voetbal, maar dan in aangepaste vorm. Met walking football maken we de balsport voor de ouderen doelgroep mogelijk, maar ook voor degene die passie heeft voor de sport maar niet goed meer kan meekomen met de recreanten. Zo kan je je leven lang bewegen bij de club, van jong tot oud!
  Gedeelde passie, meedoen, gezelligheid en sociale contacten opbouwen staan hoog in het vaandel.

  Bij Sporting Almere ligt de ambitie om walking football te integreren binnen de club, vóór de doelgroep en dóór de doelgroep. Input vanuit de doelgroep is van belang. Heb je interesse (of weet je iemand die dit ook wil) en wil je uitzoeken of walking football wat voor je is? Vul dan de vragen in via onderstaande link Er is plaats voor meerdere teams, zodat een (interne) competitie ook mogelijk is in de toekomst.

  Spelregels:

  - Het spel wordt 6 tegen 6 gespeeld (zonder keeper)
  - Lichamelijk contact is niet toegestaan
  - Rennen is niet toegestaan, er moet altijd één voet aan de grond zijn
  - Slidings zijn niet toegestaan
  - Spelen op een kleiner speelveld (25x40m) met kleinere doeltjes (3x1m)
  Adviesleeftijd: 50+

  Klink op de link voor de vragenlijst; https://www.thesistoolspro.com/survey/mhnjm62b01fd248a02