• Beste ouders, verzorgers en geïnteresseerde,

  Met deze nieuwsbrief willen wij samen met jullie terugblikken wat er het huidige voetbalseizoen is gebeurd en wat er in de komende periode en het nieuwe seizoen kunnen verwachten.

  Mochten er vragen zijn, laat ons dit uiteraard weten!

  Wat is er tot nu toe gebeurd;

  Renovatie sportpark: Het afgelopen seizoen heeft in het teken gestaan van het renoveren van het gehele sportpark waarbij we over 3 mooie velden mogen beschikken (1 kunstgrasveld, 1 hybrideveld, en straks een compleet nieuw hoofdveld) Daarnaast beschikken alle velden over Ledverlichting, nieuw hekwerk en vernieuwde bestrating. Daarnaast hebben we onze kantine van een kleine facelift voorzien, waarbij we ook aan vermaak hebben gedacht, door een tafeltennis en voetbaltafel te plaatsen en voor onze jongste jeugd een kleurhoek.

  Wij zijn heel trots dat wij als voetbalvereniging over dit mooie complex mogen beschikken.  Wij willen alle leden en vrijwilligers bedanken voor het geduld en medewerking, het uiteindelijke resultaat is prachtig!

   

  Nieuwe kleding: Dit seizoen een nieuwe uitstraling van de club, met ons mooie nieuwe kleding pakket. We hebben van binnen en buiten de club mooie reacties ontvangen. Deze stap die we samen met onze leden hebben kunnen zetten, heeft bijgedragen aan het wederopbouwen van onze club, met gehele eigen nieuwe zichtbare identiteit.

   

  Nieuwe website: De website van Sporting Almere is volledig aangepast aan de nieuwe identiteit. Het is van belang de website te blijven volgen, regelmatig zullen wij nieuwe informatie posten. Nog belangrijker is de informatie rondom de wedstrijden.

   

  Sponsoren: De sponsorcommissie is druk bezig met het werven van nieuwe sponsoren en dat begint zichtbaar te worden rond onze velden! Dit help de club qua uitstraling en uiteraard financieel, zodat we sinds jaren kunnen bouwen aan financiële reserves om in te zetten voor onze jeugd. Daarnaast zullen we binnenkort over een watertappunt beschikken, waar onze spelers voor de trainingen en wedstrijden hun bidons kunnen gaan vullen. Zoals op de velden te zien, geloven veel bedrijven in de aanpak van Sporting Almere en willen ze meebouwen aan onze mooie voetbalvereniging. Maar er is natuurlijk nog voldoende plek voor nieuwe sponsoren. Mocht je iemand weten die onze club zou willen of steunen dan kunnen zij voor de mogelijkheden contact opnemen met sponsor@sportingalmere.nl dit geld uiteraard ook wanneer een bedrijf een team willen sponseren.

  Holland Cup; Dit jaar vond er tijdens het paasweekend het mooie internationale voetbaltoernooi “de

  Holland Cup” plaats  met onder andere teams uit Engeland, Schotland, Denemarken, Frankrijk, België Deze teams hebben samen met Sporting Almere teams en de andere Almeerse voetbalverenigingen gestreden om de Holland cup bokaal.

  Dit evenement zorgde ervoor dat wij net als de andere Almeerse verenigingen meer dan 1500 spelers mochten ontvangen op onze velden, naast de deelnemende teams waren er 20 scheidrechters actief.  

  Dit toernooi in deze grote hadden wij niet kunnen organiseren zonder een grote groep vrijwilligers van onze club en daarnaast ons convenant partner en directe buren Almere City, zij hebben een deel van hun velden beschikbaar gesteld zodat wij alle teams een mooie plek konden geven. 

  De finale vond plaats op het Academy veld en zorgde voor de nodige allure die bij een finale hoort.   Wij hopen dat al onze leden en gasten terugkijken op een mooie editie van de Holland Cup! 

   

  Voetbalprestaties van onze teams; Ondanks de beslommeringen rondom de renovatie van ons sportpark, waarbij we te maken hebben gehad met beperkte trainingsvelden zijn wij trots zijn op de prestaties van onze teams. Binnen de diverse leeftijdscategorieën draait sporting Almere prima mee. Daarnaast zien we dat onze spelers veel plezier beleven aan het voetballen en dat is wat ons betreft de basis voor alles. Plezier is de basis die leid tot prestaties! Dit beloofd wat voor de toekomst!

  Trainingen: Het seizoen is bijna ten einde dit betekend dat de trainingen ook op zijn einde lopen.

  Voor onze breedtesport teams geld dat de laatste training in de week van 19 juni is.   Onze selectieteams zullen trainen tot 30 juni    

  Voorbereiding nieuwe voetbalseizoen

  Uiteraard staat ons nog eerst een welverdiende zomervakantie te wachten met hopelijk mooi weer, zodat we ons weer kunnen opladen voor een nieuw en sportief seizoen, waarbij wij met elkaar verder bouwen aan onze mooie club. Voor nu willen wij jullie alvast over de stand van zaken informeren

  Nieuwe Seizoen; Voor aankomend seizoen zijn wij druk bezig met het inschrijven van nieuwe leden en verwachten wij dat de vereniging in aantallen leden en teams zal gaan toenemen. Dit is natuurlijk heel fijn na twee jaar van opbouwen binnen de vereniging.  Wij kijken uit naar een mooi nieuw seizoen waarin in wij doorgaan met bouwen in samenwerking met alle vrijwilligers, trainers en coördinatoren. De voorbereidingen hiervan zijn al in volle gang. Daarnaast zullen we het seizoen opstarten op een andere wijze dan jullie van ons gewend zijn, dit zal in het teken staan van ontmoeten en kennismaken met de club, hou hiervoor onze website in de gaten!

  Contributie Het bestuur heeft ondanks de stijgende kosten besloten om de contributie voor het nieuwe seizoen niet te verhogen, wij vinden dat onze jeugd hiervan niet de dupe mag worden en daardoor mogelijk niet meer zouden kunnen voetballen. 

  Voor het innen van de contributie seizoen 2023/2024 zal elk lid van Sporting Almere in de maand juni de factuur van de gehele contributie ontvangen. Hierbij willen wij benadrukken dat de volledige contributie betaald moet zijn voor 31 augustus 2023.  Mocht dit om wat voor reden niet lukken schroom dan niet om contact te zoeken met onze penningmeester via emailadres penningmeester@sportingalmere.nl om een passende oplossing te vinden.

  Trainingen nieuwe seizoen; Zoals gezegd is het huidige seizoen bijna ten einde dit betekend dat de trainingen ook op zijn einde lopen. Vervolgens zullen we gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. Eind juni zullen wij een nieuwe informatiebrief sturen met alle praktische informatie richting het nieuwe seizoen. 

   

rfwbs-slide