• Beste leden, ouders, verzorgers en vrijwilligers,

   

  Seizoen 2022 & 2023 staat in het teken van de wederopbouw van Sporting Almere, waar we ons ten doel hebben gesteld te werken aan een vernieuwde club, onderscheidend en toekomstbestendig, dit was en is nog steeds voor ons als nieuw bestuur een bijzondere uitdaging, waarbij we op de goede weg zijn en nog steeds op schema lopen.

  Het moet een club worden, waar je graag bij wil horen en bereid wil zijn een bijdrage te leveren aan welke activiteit dan ook.

  Wat hebben we bereikt en waar staan we nu;

  Allereerst een mooie groep vrijwilligers, die helpen met kantinediensten, beheer, ledenadministratie, sponsorcommissie, financiële adviseur, wedstrijdsecretariaat, coördinatoren leeftijdscategorieën, toernooicommissie, klusteam en uiteraard onze trainers en teammanagers. Uiteraard kunnen we nog alle hulp gebruiken, zo zijn we ook op zoek naar ouders die willen aansluiten bij de activiteitencommissie, dus meld je aan via info@sportingalmere.nl

   

  Nieuwe uitstraling

  • Het nieuwe voetbaltenue, met de nieuwe clubkleuren en Robey als nieuw kledingmerk.
  • Een hierop aangepast en verfrissend club logo.
  • Vernieuwde website, gekoppeld aan Sportlink waarop vrijwel alles te vinden is, aangaande clubinformatie, uit en thuiswedstrijden. Marco dank voor je vele werk hierin! Heb je ideeën voor de website of wil je hierin ondersteunen, mail dan naar beheerder@sportingalmere.nl
  • Sportparkrenovatie

  Het voetbal complex is volledig aangepakt, op alle velden (led) verlichting, nieuwe nummering van de velden;

  -          Veld 1 (v/h veld 3)           = Natuurgras (ons hoofdveld geschikt voor wedstrijden A & B categorie

  -          Veld 2 (v/h veld 9)           = Kunstgrasveld (geschikt voor wedstrijden A & B categorie)

  -          Veld 3 (v/h veld 10)        = Hybride veld ”deel kunst & natuurgras” (geschikt voor wedstrijden B Categorie (verwachte oplevering begin maart 2023)

  Het complex is nog niet helemaal klaar, wachten is nog op de groei van het gras op het hybride veld (3), zodat deze vrijgegeven kan worden. Verder zullen op veld 1 & 2 dug-outs geplaatst gaan worden (week 2). Tot slot zal de bestrating aangepast gaan worden, zodat we een Horecaplein kunnen gaan inrichten.

  We zijn de gemeente Almere dankbaar dat dit toch gerealiseerd is, we zijn hiermee klaar voor de toekomst! Dit was geen makkelijke periode, waarin we niet alle medewerking hebben gehad, waardoor we onze teams goed konden blijven faciliteren. Met veel kunst en vliegwerk is het uiteindelijk toch gelukt.

  We zijn daarom dan ook trots op de prestaties van de teams in zowel de onder als bovenbouw. Ook onze senioren, zoals zondag 2 en dames 30+ maken een uitstekend seizoen door.

  Iedereen dank voor het geduld en meedenken!

  • Andere wijze van contributie inning

  Met ingang van dit seizoen zijn we begonnen met een andere (klantvriendelijkere) wijze van contributie innen, gekoppeld aan Sportlink en aan onze website. Helaas heeft hier wat vertraging in gezeten, maar inmiddels hebben alle leden per mail de facturen ontvangen.

  Helaas hebben we hierbij ook moeten constateren dat nog niet iedereen aan de betalingsverplichting hebben voldaan, de komende 2 weken zullen we deze leden persoonlijk benaderen om dit in orde te maken. Voor een voetbalclub is contributie de belangrijkste bron van inkomsten, hier moeten wij het sportcomplex, de (stijgende) energiekosten, KNVB, leveranciers en onze vrijwilligers van betalen, zodat we ieder team kunnen blijven faciliteren.

  • Aanpassingen ontvangstruimte beheerders en kantine

  Laurens, onze vrijwilliger en tevens beheerder, heeft diverse ruimtes aangepast, zo is bij de al eerder verbouwde beheerders ruimte een mooie passende voetbal uitstraling gecreëerd waar onze teams en onze gasten op een gastvrije manier worden ontvangen en gefaciliteerd.

  De winterstop wordt nu gebruikt voor aanpassingen in de kantine.

  Er is en hoop gebeurt “en dat” in de eerste helft van het seizoen, onze dank aan al diegene die dit mogelijk hebben gemaakt.

  Wat staat er te gebeuren in dit nieuwe jaar

  Nu we weer een (bijna) volledig sportcomplex tot onze beschikking hebben, kunnen we weer nieuwe leden inschrijven en werken aan de noodzakelijke groei van onze club.

  De onderbouw (Mini’s tot de JO13) staat en is volledig gevuld met team en trainers, aandachtsgebied voor nu is het opbouwen en vergroten bovenbouw JO14 tot de senioren. De bedoeling is hier een volledige teambezetting te realiseren, waarvoor de werving binnenkort zal gaan starten.

  Daarnaast ligt de wens om een zaterdag 1 (senioren) selectieteam te realiseren, we zijn op dit moment aan het onderzoeken of dit voor komend seizoen al haalbaar is.

  Verder zullen we tijdig starten met (interne) selectiedagen (begin maart) zodat we onze leden snel duidelijkheid kunnen geven. Begin mei gaan we weer verder met selecteren, met daarbij aangevuld spelers die zich willen aansluiten bij Sporting Almere.

  Feestelijke opening van ons vernieuwde voetbalcomplex

  Zodra we weten wanneer het Hybride veld (3) wordt opgeleverd, zullen we een feestelijke opening organiseren, waarbij we iedereen uitnodigen die dit hebben gerealiseerd en uiteraard al onze leden, om er een mooie dag van te maken vol activiteiten.

  Opstart van bedrijven en vriendencompetitie (7X7)

  In Footy.nl hebben we een partner gevonden die vanaf medio maart deze competitie in Almere op ons sportpark gaat organiseren, dit is altijd op dezelfde avond van 19.30 tot 22.30 uur, met altijd een gezellige derde helft.

  Meld je hiervoor aan, wij zullen dan zorgen dat je aanmelding op de juiste plaats terecht komt.

  Holland Cup

  Het paasweekend 8 en 9 april staat weer in het teken van de Holland Cup, een internationaal voetbaltoernooi verdeeld over meerdere sportparken in Almere, waar uiteraard ook diverse Sporting Almere teams aan zullen deelnemen. Hiervoor hebben we weer veel vrijwilligers nodig, dus meld je alvast aan via info@sportingalmere.nl

  Sponsoren

  Er staat dus nog veel te gebeuren, waar we uiteraard ook voldoende financiële middelen voor nodig hebben. Onze sponsorcommissie is actief bezig (nog meer) bedrijven te zoeken, die zich willen verbinden aan onze mooie club en willen helpen meebouwen.

  Weet je iemand in je omgeving die dit zou kunnen en willen doen, geeft de naam en gegevens via de mail door aan onze sponsorcommissie, zij verstrekken graag de benodigde informatie met de mogelijkheden. Mailadres: sponsor@sportingalmere.nl

  Tot slot

  Wensen wij iedereen een vooral gezond,  sportief en een gelukkig 2023

   

  Bestuur Sporting Almere

   
     

   

rfwbs-slide