• Het heeft even geduurd voordat we een wedstrijdverslag hebben kunnen uploaden van de wedstrijd vorige week tegen DSO JO11-2. Reden hiervoor is dat de wedstrijd vroegtijdig werd gestaakt en de uitslag niet duidelijk was. Op de voetbal app heeft de KNVB bijgaande stand recentelijk geplaatst.

  Vandaar dat dit nu ook het moment is dat we het wedstrijdverslag geschreven vorige week door de keeper van JO11-1, Matthew, plaatsen.

  -----

  Aftrap 10:00
  We trappen af en we starten de eerste helft niet bepaald geweldig omdat we SDO er te veel door lieten gaan. Uiteindelijk scoorde SDO de 1-0 in het eerste kwart, het tweede kwart starten we beter SDO krijgt een paar kansen en wij ook we scoorde èèn van die kansen 1-1 daarna werd SDO weer heel gevaarlijk en scoorde 2-1.

  Na die 2-1 werden we weer gevaarlijk maar konden niet scoren omdat SDO goed verdedigde en daarna gelijk naar voren gingen gelukkig konden zij niet scoren. 2de helft SDO trapt af en ze beginnen goed en wij beginnen wat minder goed waardoor SDO te veel kansen kreeg en 3-1 scoorde wij kregen een paar kansen die uiteindelijk tot een doel leed en toen was het kwart voor bij we hadden nog èèn kans om terug te komen en winnen dus wij trapte af en eerst heel lang konden we niet scoren totdat we SDO balverlies leed en ik de bal naar voren schoot naar Mason of Risyenne die naar Noah schoot en afmaakte 3-3 daarna moet SDO weer aftrappen later word SDO weer gevaarlijk maar maakt handsbal dus krijgen wij een vrije trap Noah neemt deze vrije trap hij schiet de bal van een behoorlijke afstand en scoort 4-3 we hadden nu allemaal weer hoop dat we sowieso zouden winnen jammer genoeg een paar minuten na ons doelpunt valt SDO weer aan en scoren ze 4-4 en nu werd het spannend wij vielen aan en zij ook maar toen wij aanvielen in penalty gebied gaf de scheidsrechter een penalty omdat èèn van de spelers van SDO handsbal had gemaakt maar de coach van SDO was het daar niet mee eens en liep het veld af met zijn hele ploeg voor de wedstrijd was afgelopen. Dus we denken dat we hebben gewonnen want bij opgave wint de andere partij met 3-0 dus dat was de wedstrijd. Ik ben trots op mijn team dat we uiteindelijk nog hebben kunnen winnen.

  Matthew
rfwbs-slide